'Schrijf een kwalitatief goed boek waar je je mee onderscheidt'

Schrijf je aan je boek maar weet je niet altijd of je goed zit met je spelling, grammatica of zinsopbouw? Heb je jouw manuscript al aan vrienden of bekenden laten lezen en krijg je regelmatig commentaar? Ben je zelf kritisch en twijfel je nu of je jouw manuscript straks wel aan een uitgever kunt laten zien? Of wanneer je het zelf uitbrengt, of het wel goed genoeg wordt?

Een boek schrijven kan iedereen, een goed boek schrijven niet. Veel auteurs hebben een blinde vlek als het gaat om hun schrijfvaardigheden. We komen te vaak manuscripten tegen die niet goed opgebouwd zijn en taalkundig echt niet door de beugel kunnen. Dat is zo jammer want je bent niet voor niets aan dit schrijfproject begonnen. Als je manuscript de eindstreep niet haalt bij een uitgever is dat zonde van al je tijd en moeite. Ook is het jammer, als je zelf je boek uit wilt geven, als het een boek is dat niet lekker leest en kwalitatief te wensen over laat. Het is ook zonde van jouw passie voor schrijven, want die kan hierdoor een deuk oplopen.

Uiteindelijk wil je een boek schrijven dat door veel mensen gelezen wordt en waarin jij expressie hebt gegeven aan wat er in jou leeft. Dat mag vooral gezien worden. Laat je dan ook niet ontmoedigen.

Onderscheiden met een persoonlijke touch

Om je schrijfvaardigheden naar een hoger niveau te tillen heb je de tools nodig om je persoonlijke stijl te verbeteren en meer kennis te hebben van grammatica en spelling. Elke auteur heeft een unieke manier van schrijven en het is de kunst om deze naar voren te halen. Daardoor kun je een boodschap niet alleen helder en overtuigend overbrengen maar krijgt het net dat beetje meer. Een persoonlijke touch waarmee jij je onderscheidt van andere auteurs. Jouw boek valt daardoor op en ademt jouw eigenheid.

Onze deskundige schrijfcoaches helpen je om jouw droom van een gepubliceerd boek waar te maken.

In een schrijfcoach-sessie:

  • geven we adviezen en tips voor een goede zinsopbouw;
  • ontdek je hoe je boek vlot leesbaar wordt;
  • benut je de tools voor helder taalgebruik;
  • krijg je door hoe je je kunt onderscheiden met je boek;
  • bekrachtigen we jouw unieke stijl van schrijven;
  • ontwikkel je zelfvertrouwen en doe je kennis op om een mooi en goed boek te schrijven.

Laat ons je helpen om je verhaal te delen met de wereld!

Tarief:

Voor schrijfcoaching werken we met verschillende strippenkaarten, zodat je zelf een inschatting maakt wat je nodig hebt aan begeleiding.

Met een strippenkaart van vier uur kom je een heel eind. In die vier uur geven we je advies en tips voor een goede zinsopbouw, helder taalgebruik en leesbaarheid. De strippenkaart is vier maanden geldig en kun je per uur inzetten.

Wil je meer ondersteuning, dan raden we je de uitgebreidere strippenkaarten aan. In verhouding zijn die dan weer goedkoper als je voor meerdere sessies kiest.

  8 uur =  € 1.352   4 maanden geldig
16 uur =  € 2.640   9 maanden geldig

Plan een oriënterend gesprek in van een half uur met een van onze specialisten.